За нас

Често се случва така, че губим ключовете си или изпитваме затруднения с бравата вкъщи. Освен това никой не е застрахован от счупване на ключ, изкривяване или други подобни проблеми. Най-неприятното е ако всичко това се случи късно вечер, когато кварталния ключар е затворил врати. За щастие ние от „Лъки Локсмит” предлагаме аварийна ключарска помощ, която може да използвате по всяко време.

Фирмата ни се занимава с монтаж и демонтаж на брави и патрони от всякакъв вид. Освен това ние предлагаме ремонти на заключващи системи, отваряне на врати в дома, офиса, вилата и дори на автомобила. Разполагаме с опитен автоключар, който ще се справи с всяка една задача.

Обикновено ставаме свидетели на потребители, които счупват ключа и последния остава в ключалката. Нашата задача е да го извадим внимателно и естествено да отворим вратата. Други пък постоянно се обаждат на фирмения автоключар с въпроса защо не могат да влязат в колата, като обикновено причините са разнообразни.

След намесата на фирма ни за аварийна ключарска помощ вие ще получите фактура, в която са отбелязани всички извършени действия от страна на екипа, който ще пратим на дадения адрес в България, цена, печат и подпис. По желание на клиента ние ще се легитимираме с документ удостоверяващ правото ни да извършваме ключарски услуги.

Ако желаете да научите повече за цените на ключарските ни услуги и автоключар можете да посетите уеб сайта на „Лъки Локсмит” по всяко време. Там ще видите адресите ни в София и Пловдив както и подробни координати за връзка.

Очакваме да се доверите на качеството и да използвате аварийна ключарска помощ при необходимост само сега на ниски цени и гаранция за успех. Ние ще се погрижим да отворим вратата на дома или автомобила ви и да ремонтираме повредените елементи. Правим всичко, за да сме полезни и с радост може да кажем, че към днешна дата бележим само успехи сред клиентите си.