Аварийни ключарски услуги

Понякога едно заключване на врата би могло да коства много на собствениците. Ставали сме свидетели на хора в беда, които не успяват да напуснат апартамента или офиса си, заради повредена ключалка или секретна брава. В тези моменти се замисляме какво би причинил един пожар, земетресение или друг вид природна аномалия. Всичко това наложи създаване на професионални екипи предлагащи аварийни ключарски услуги в София и останалата част на страната.
В случай, че живеете в София или Пловдив екип на фирмата ни „Лъки Локсмит“ ще стигне до всеки един адрес по възможно най-бърз начин. Ние разполагаме с качествен транспорт преминал технически прегледи и готов за действие 24 часа. Не веднъж или два пъти през годините сме се намесвали решително при напрегнати ситуации и това придаде на екипа ни нужната рутина.
Помагали сме при отключване на офиси, магазини, частни домове и вили, за да спрем наводнения, оставени котлони, включени скари, чешми и други. Винаги след намесата ни сме получавали поздрави от разсеяните собственици на обектите и днес сме мотивирани да продължим напред.
Дежурна бригада от ключари очаква повикванията ви денонощно и дава гаранция за всеки ремонт или манипулация по вашите имоти. Допълнително от това прилагаме и помощ от автоключар, с който демонстрираме, че сме една професионална фирма от европейско равнище.
Когато дойдем при вас ние мислим само и единствено върху конкретната причина за повикването ви. Няма значение по кое време ще ни се обадите, това което е важно за нас е да помогнем влагайки максимума от възможностите си.
Юридическите лица, собственици на фирмени офиси получават опцията да сключат абонаментен договор за аварийни ключарски услуги обслужващи интересите ви. Допълнителни подробности около тази и други оферти получите ако използвате формата за контакт тук. Не се колебайте да гласувате доверие на „Лъки Локсмит“ фирмата, която работи денонощно в най-големите градове София и Пловдив.